Veelgestelde vragen - Buitenfeestjes

Wat zijn de kosten van de kinderfeestjes van 7 t/m 10 jaar buiten?

De kinderfeestjes voor 7 t/m 10 jaar bedragen € 99,50 t/m 15 deelnemers. Dit is inclusief eventuele uitnodigingen, benodigde materialen en begeleiding (op afstand). Het kinderfeestje is tevens voor grotere groepen deelnemers beschikbaar. Bekijk de mogelijkheden per gekozen missie.

Wat zijn de kosten van de kinderfeestjes voor 10 t/m 13 jaar buiten?

De kinderfeestjes voor 10 t/m 13 jaar bedragen € 119,50 t/m 15 deelnemers. Dit is inclusief eventuele uitnodigingen, benodigde materialen en begeleiding (op afstand). Het kinderfeestje is tevens voor grotere groepen deelnemers beschikbaar. Bekijk de mogelijkheden per gekozen missie.

Zijn de 10 t/m 13 jaar buiten kinderfeestjes niet te makkelijk voor 12 en 13 jarigen?

De kinderfeestjes voor 10 t/m 13 jaar zijn speciaal geschreven voor de genoemde doelgroep en ook uitvoerig getest. Onze ervaring is dat de kinderen de missie als erg leuk en zeer spannend ervaren. Bij het boeken van uw missie geeft u de geboortedatum van de jarige(n) door. Onze begeleider zal vervolgens de begeleiding (spanning en toelichtingen) aanpassen aan de leeftijd. Deze kinderfeestjes zijn daardoor zeker niet te eenvoudig voor de doelgroep.

Zijn de kinderfeestjes van 7 t/m 10 jaar niet te makkelijk voor 10 jarigen?

De kinderfeestjes voor 7 t/m 10 jaar zijn speciaal geschreven voor de genoemde doelgroep en ook uitvoerig getest. Binnen deze categorie hebben wij de missie herschreven voor 7/8 jarigen en 9/10 jarigen. Onze ervaring is dat kinderen van 11 en zelfs 12 jaar deze missies nog als erg leuk ervaren. Ons doel is echter dat kinderen de missie als heel echt en spannend ervaren. Kinderen vanaf 11 jaar, kunnen gaan twijfelen aan het realisme van deze missie. Ook om deze reden zijn de kinderfeestjes voor 10 t/m 13 jaar buiten ontwikkeld.

Ons kind wordt 7 jaar en zit nog in groep 3, kan dit?

Dit is afhankelijk van de leesvaardigheid van de kinderen. De kinderen krijgen opdrachten waar korte zinnen op staan. Wanneer de deelnemers nog niet kunnen lezen, kunt u ervoor kiezen om de ouders de informatie voor te laten lezen.

Waar kunnen de buiten kinderfeestjes plaatsvinden?

De kinderfeestjes vinden in principe bij u thuis of op een door u gekozen locatie plaats. De kinderfeestjes kunnen dus overal in Nederland én België plaatsvinden. Voor de missie dient u wel te beschikken over een computer of Ipad met Internetverbinding en een mobiele telefoon.

Wat heb ik voor de buiten kinderfeestjes nodig?

U dient te beschikken over een computer of Ipad met Internetverbinding en een mobiele telefoon. Tevens dient u zelf een plattegrond van de omgeving te maken, waar u de route wenst uit te zetten.

Hebben de kinderen ook buiten, tijdens de zoektocht, internet nodig?

Een internetverbinding is alleen nodig bij de start en het einde van de missie. Wanneer de kinderen buiten op zoek zijn naar de enveloppen, hebben zij geen internet nodig.

Gedurende de missie voor 10 t/m 13 jaar buiten, is er één moment waarop de kinderen iets op internet kunnen opzoeken, zij kunnen dit echter ook telefonisch aan onze geheim agent vragen.

Moet ik een e-mailadres voor tijdens het kinderfeestje beschikbaar stellen?

Nee dit is niet nodig. Tijdens de buiten kinderfeestjes wordt geen gebruik gemaakt van email.

Hoe vaak wordt er tijdens de buiten kinderfeestjes telefonisch contact opgenomen?

Gedurende deze kinderfeestjes hebben de kinderen minimaal vijf keer telefonisch contact. De kinderen krijgen echter ook het bericht dat er onderweg verdachten zijn gesignaleerd en dat ze in de gaten worden gehouden. Het komt regelmatig voor dat de kinderen dan veel vaker contact hebben met de geheim agent om nieuwe ontdekkingen of verdachte zaken te bespreken.

Met hoeveel deelnemers kunnen de buiten kinderfeestjes gedaan worden?

De buiten kinderfeestjes zijn met minimaal 5 deelnemers te doen. Eventueel minder deelnemers is ook mogelijk, maar dan zou het kinderfeestje iets langer kunnen duren. Het ideale aantal is 10 deelnemers. Via ons boekingsformulier kunt u t/m 15 deelnemers opgeven. Er zijn tevens kinderfeestjes beschikbaar voor groepen van 16 t/m 20 deelnemers en 21 t/m 30 deelnemers.

Gaan de kinderen als groep op pad bij de buiten kinderfeestjes?

De kinderen gaan als groep op pad.

Elk kind ontvangt een eigen taakkaart (zoals de taak voor het opnemen van de telefoon). Dankzij de taakkaarten worden discussies voorkomen en hebben de kinderen elkaar tijdens het kinderfeestje nodig.

Wanneer u kiest voor een kinderfeestje voor grote groepen (vanaf 16 deelnemers) worden de kinderen in groepen verdeeld. Twee groepen bij de kinderfeestjes voor 16 t/m 20 deelnemers en drie groepen bij de kinderfeestjes voor 21 t/m 30 deelnemers.

Hebben wij buiten een computer of internetverbinding nodig?

Nee dit is niet nodig.

Bij de buiten kinderfeestjes start de missie met het inloggen op een website. Hierna gaan de kinderen naar buiten op zoek naar de enveloppen. Gedurende deze zoektocht hebben zij geen internet nodig. Aan het einde van de missie hebben zij wel weer internet nodig om de oplossing op een website in te vullen. Hierna krijgen de kinderen via een spannend filmpje de ontknoping te zien.

U kunt de start en het einde van de missie thuis laten plaatsvinden of op een locatie waar u gebruikmaakt van een laptop of iPad met wifi of 4G verbinding.

Bij de kinderfeestjes voor 7 t/m 10 jaar, is er tevens de mogelijkheid om de missie zonder internet te volbrengen. U heeft dan wel een computer of laptop met dvd speler nodig. Neem contact op voor meer informatie.
Live begeleiding

Tijdens het feestje hebben de kinderen live contact met een geheim agent. Dit kan zowel via telefoon als via e-mail.

Lees meer

iPad geschikt

Onze feestjes voor buiten zijn ook geschikt voor een iPad. Dus een buitenmissie kan echt volledig buiten plaatsvinden.

Lees meer

Binnen of buiten

De binnenfeestjes zijn net zo spannend als buiten. Ook bij een binnenmissie kunt u een buitenmoment plannen en extra agent inzetten.

Lees meer

Login Form

Contactformulier

Vul hieronder uw contactgegevens in en geef
aan of u een antwoord via telefoon en/of e-mail wenst.


Naam 
Email 
Telefoon 
E-mail   e-mail  
Telefoon   Telefoon  
Onderwerp 
Bericht