Kinderfeestjes thuis

Een spannend kinderfeestje thuis in heel Nederland en België

Heb jij het in je om een spannende misdaad op te lossen? Je gebruikt je kinderfeestje als dekmantel en gaat op missie. Met het missiedossier met het bewijs, de verdachten en alle aanwijzingen, gaan jullie als team de missie oplossen. Tijdens de missie heb je telefonisch contact met een echte geheim agent. De agent geeft jou nieuwe informatie en jullie bespreken de ontcijferde codewoorden.

Durf jij de missie aan?

Het kinderfeestje kan bij jou thuis of op een door jou gekozen locatie plaatsvinden. Onze kinderfeestjes kunnen gepland worden op elke dag in de week tussen 10:00 en 23:30 uur. Er zijn kinderfeestjes voor binnen en kinderfeestjes voor buiten. De missie start met een speciale videoboodschap op de missiewebsite. Hierna start de missie. Voor een kinderfeestje voor buiten, is er buiten geen internet nodig. Wel hebben jullie een mobiele telefoon nodig voor het contact met de geheim agent.

Kinderen gaan tijdens een kinderfeestje bij een geheim agent bewijs ophalen.

Kinderfeestje leeftijden

De kinderfeestjes zijn speciaal ontwikkeld voor twee leeftijdsgroepen, namelijk 7 t/m 10 jaar en 10 t/m 13 jaar. Binnen deze categorieën maken wij weer onderscheid in 7/8 jaar, 9/10 jaar, 11/12 jaar en 12/13 jaar. Wanneer de kinderen 9 en 10 jaar zijn, adviseren wij te kiezen voor de categorie 7 t/m 10 jaar en vervolgens 9/10 jaar. Wanneer de kinderen 10 en 11 jaar zijn, adviseren wij te kiezen voor de categorie 10 t/m 13 jaar en vervolgens 10/11 jaar te selecteren.

Twee jongens van 10 jaar zitten buiten verborgen tijdens hun spionnen kinderfeestje

Kinderfeestje buiten

Tijdens het kinderfeestje buiten gaan jullie als spion op zoek naar verborgen aanwijzingen, ontcijferen spannende codeberichten en bellen de geheim agent voor het bespreken van mogelijke verdachte personen in de buurt. Tijdens jullie missie gaan jullie als spion een misdaad voorkomen.

Tijdens het kinderfeestje onderzoeken de kinderen het bewijs

Kinderfeestje binnen

Tijdens het kinderfeestje binnen gaan jullie als deteective het bewijs onderzoeken en de verklaringen van de verdachten controleren. Wie heeft een alibi? Wat zegt de getuige over de verdachte, komt een bloedgroep overeen met het gevonden bewijs op de plaats delict en wie liegt over zijn alibi? Jullie bellen de geheim agent om de ontdekte aanwijzingen te bespreken en hij belt jullie wanneer er nieuw bewijs is ontdekt. Tijdens jullie missie gaan jullie als detective een misdaad oplossen.

Kijk voor meer informatie bij onze kinderfeestjes en neem voor vragen gerust contact met ons op.

Kinderen onderzoeken tijdens het kinderfeestje het bewijs in het pakket

De Kinderfeestjes


Kinderen die opgesloten zijn in een kamer

Kinderfeestje buiten - Spionnen in nood

Vier jonge spionnen zijn tijdens hun missie opgesloten in een kamer. Zij hebben een geheime code nodig om te kunnen ontsnappen en hun missie voort te zetten. Weten jullie de aanwijzingen te vinden en op tijd de jongens te bevrijden?


Bekijk kinderfeestje
Een man loopt met een juwelendoosje weg

Kinderfeestje binnen - Mysterie Hotel Mooizicht

In een hotel is afgelopen nacht de kluis opengebroken en een kistje met diamanten gestolen. Alle verdachten zijn nog in het hotel aanwezig. Kunnen jullie het bewijs onderzoeken en de verklaringen van de getuigen controleren om de dader te ontmaskeren?


Bekijk kinderfeestje
De ontvoering van een zanger

Kinderfeestje buiten - De Ontvoering

Na afloop van een optreden is zanger Dennis Wiltink ontvoerd. Zijn familie krijgt een eis voor losgeld. Kunnen jullie de locatie ontdekken waar hij wordt vastgehouden, voor het losgeld betaald moet worden?


Bekijk kinderfeestje
De ontvoering van een zanger

Kinderfeestje binnen - Maffia

De maffia gebruikt een casino voor het verwisselen van nepgeld voor echt geld. Kunnen jullie genoeg bewijs tegen de maffiabaas vinden om hem eindelijk op te kunnen pakken?


Bekijk kinderfeestje
De ontvoering van een zanger

Kinderfeestje buiten - Undercover bij een bende

Wij hebben ontdekt dat een bende tegelijk vijf banken wil beroven. Zij hebben hier een plan voor uitgedacht en een agent is undercover gegaan bij een bende om ze te stoppen. Helpen jullie de undercoveragent met het voorkomen van de overvallen?


Bekijk kinderfeestje
De ontvoering van een zanger

Kinderfeestje binnen - De Bankroof

Afgelopen woensdag heeft een overvaller een bank beroofd en een koffer met geld meegenomen. De dader is ontkomen. Kunnen jullie met de verklaringen van de getuigen en het bewijsmateriaal de dader ontmaskeren?


Bekijk kinderfeestje
De ontvoering van een zanger

Kinderfeestje buiten - Agent Vermist

Agent Zwart is tijdens haar missie verdwenen. Nu zijn er beelden ontdekt waarop Agent Zwart te zien is. Zij is vastgebonden aan een bom. Kunnen jullie de locatie van de Agent ontdekken zodat zij op tijd gered kan worden?


Bekijk kinderfeestje
De ontvoering van een zanger

Kinderfeestje binnen - Losgeld

Het manuscript van het laatste deel van een succesvolle serie boeken is gestolen uit de kluis van de uitgeverij. Kunnen jullie achterhalen wie het manuscript heeft gestolen en wie de mysterieuze losgeldeiser is?


Bekijk kinderfeestje
De ontvoering van een zanger

Kinderfeestje buiten - Onderzeeboot gekaapt

Een onderzeeboot is gekaapt, maar een spion zit nog verborgen in de machinekamer. Hij stuurt geheime berichten met aanwijzingen zodat jullie zijn locatie kunnen vinden en hij op tijd gered kan worden.


Bekijk kinderfeestje
De ontvoering van een zanger

Kinderfeestje binnen - Professor Ontvoerd

Professor Ravos werkte aan een geheimzinnige uitvinding en blijkt nu te zijn ontvoerd. Kunnen jullie ontdekken waar de professor wordt vastgehouden en wie hem ontvoerd heeft?


Bekijk kinderfeestje
De ontvoering van een zanger

Kinderfeestje buiten - Undercover

Wij hebben ontdekt dat een bende tegelijk vijf banken wil beroven. Zij hebben hier een plan voor uitgedacht en een agent is undercover gegaan bij een bende om ze te stoppen. Helpen jullie de undercoveragent met het voorkomen van de overvallen?


Bekijk kinderfeestje
De ontvoering van een zanger

Kinderfeestje binnen - De gestolen Rembrandt

In een museum is een schilderij van Rembrandt gestolen. Nu ontvingen wij het bericht van iemand die zegt dat hij weet wie de dader is en dat hij bewijs heeft, maar hier wil hij geld voor hebben. Wij hebben het geld gegeven, maar hij is er vandoor met het bewijs en het geld. Weten jullie deze oplichter te ontmaskeren en ook te ontdekken wie het schilderij heeft gestolen?


Bekijk kinderfeestje

Kinderfeestje tips


Kinderen buiten op een kleed tijdens een kinderfeestje.
Hoe een kinderfeestje organiseren?
Door hexos.nl
Populair

Gefeliciteerd! Het is de verjaardag van uw kind en dat moet natuurlijk gevierd worden. En wat is een betere manier om een kinderfeestje te organiseren? Super leuk voor jarige, maar vaak stressvol voor ouders. Want hoe organiseer je dit eigenlijk? Hoe pak je dit het beste aan? Als je je dit afvraagt, ben je hier aan het juiste adres. Hier vind je alles wat je moet weten over het organiseren van een kinderfeestje, inclusief uitgebreide stappenplannen en handige websites.


Lees artikel
Kinderen zijn bezig met vingerverf tijdens een kinderfeestje.
Een kinderfeestje met betrokken kinderen
Door hexos.nl
Populair

Er komt veel kijken bij het organiseren van een kinderfeestje. In dit artikel geven we een aantal ideeën en tips hoe je ervoor zorgt dat kinderen niet verveeld raken en alle kinderen betrokken blijven bij een kinderfeestje.


Lees artikel
Een jong meisje is blij tijdens haar kinderfeestje.
Vanaf welke leeftijd een kinderfeestje vieren?
Door hexos.nl
Populair

Als uw zoon of dochter bijna jarig is, is het tijd voor het plannen van een feestje. Opa, oma en andere familie willen de jarige vaak graag komen feliciteren, maar vanaf een bepaalde leeftijd gaan kinderen het ook leuk vinden om vriendjes en vriendinnetjes uit te nodigen om samen met uw kind zijn of haar verjaardag te vieren. Vaak worden deze familie- en kinderfeestjes apart van elkaar gegeven. Maar op welke leeftijd start je het best met het geven van een kinderfeestje?


Lees artikel
Kinderen tijdens een kinderfeestje zijn wat boos op elkaar.
Hoe omgaan met ruzie tijdens een kinderfeestje?
Door hexos.nl
Populair

Bij kinderfeestjes horen lachende kinderen, leuke activiteiten en een vrolijke sfeer. Dit werkt echter niet altijd, want wat als er ruzie is tussen de kinderen? Een kleine tegenslag of een paar kinderen die het niet met elkaar kunnen vinden, kunnen de oorzaak zijn van ruzie op een feestje. Dit drukt een behoorlijke stempel op de feeststemming, dus in dit artikel vind je tips om ruzies te voorkomen en op te lossen.


Lees artikel
Kinderfeestje thuis video