Kinderfeestje informatie

Kinderen zijn tijdens een kinderfeestje buiten op zoek naar aanwijzingen.

Over Kinderfeestje thuis

Feestjes voor buiten en binnen

Tijdens een kinderfeestje voor buiten volgen de kinderen buiten als spionnen verborgen aanwijzingen, kraken codes en sturen geheime berichten om een misdaad te voorkomen.

Tijdens een kinderfeestje binnen gaan de kinderen thuis als detectives bewijs onderzoeken en de verdachten controleren om een misdaad op te lossen. Wie spreekt de waarheid, wat zeggen de getuigen over de verdachte en wie heeft een alibi?

Begeleiding kinderfeestje

Onze kinderfeestjes worden telefonisch begeleid door een geheim agent. Wij zijn niet fysiek aanwezig tijdens het kinderfeestje. Dit zou de missie minder realistisch en spannend, en dus minder leuk maken. Het is ook niet nodig dat wij op locatie aanwezig zijn. Onze geheim agent kan de missie volledig op afstand begeleiden.

Benodigdheden kinderfeestje

Voor het kinderfeestje heeft u een mobiele telefoon nodig. Voor de start en het einde van het kinderfeestje heeft u een computer of iPad/tablet met een internetverbinding nodig. Voor de kinderfeestjes buiten is er buiten geen internet nodig.

Duur van het kinderfeestje

De kinderfeestjes voor 7 t/m 10 jaar duren 2 tot 2,5 uur. De kinderfeestjes voor 10 t/m 13 jaar duren 3 tot 3,5 uur. De kinderfeestjes voor buiten zijn naar wens in te korten.

Beschikbaarheid kinderfeestjes

Onze kinderfeestjes kunnen in elke woonplaats in heel Nederland en België op maandag t/m zondag tussen 10:00 en 23:30 uur plaatsvinden. Dit betekent dat de missie uiterlijk om 19:30 uur kan starten. U kunt de beschikbaarheid via deze link bekijken. In verband met de beschikbaarheid van onze begeleiders, kunnen wij een maximaal aantal kinderfeestjes per dag begeleiden. Mocht de door u gewenste datum als vol staan aangegeven neemt u dan gerust contact met ons op. Wellicht dat er wel een mogelijkheid is op een bepaald tijdstip. Wanneer een feestdag (Koningsdag, Kerst etc.) geblokkeerd staat weergegeven, is het niet mogelijk een kinderfeestje voor deze dag te bestellen.

Kinderfeestje in België

Onze kinderfeestjes kunnen ook in België plaatsvinden. Een kinderfeestje in België werkt hetzelfde als in Nederland. Sinds de zomer van 2017 zijn de telefoontarieven binnen de EU-lidstaten gelijk. Dit betekent dat u voor het bellen naar Nederland hetzelfde tarief betaalt als binnen België. Het is daarom geen probleem om gedurende het kinderfeestje telefonisch in contact te staan met onze geheim agent in Nederland.

Een meisje dat onder een prullenbak op zoek is naar de verstopte envelop

Voorbereiding kinderfeestje


Kinderfeestjes voor buiten

Voor de kinderfeestjes voor buiten dient u rekening te houden met een voorbereiding van ongeveer 1,5 uur. U bedenkt een route en maakt hier een plattegrond van (bijvoorbeeld met Google maps). U verstopt vervolgens de tien gekleurde enveloppen op de route. Bij elke envelop hangt u de kaart in dezelfde kleur en op de plattegrond plakt u de sticker in dezelfde kleur. Voor de kinderfeestjes voor 10 t/m 13 jaar ontvangt u tevens een extra spannend onderdeel dat u op de route verstopt.

Kinderfeestjes voor binnen

Voor de kinderfeestjes voor binnen is de voorbereiding maximaal 30 minuten. De kinderen krijgen gedurende de missie twee momenten dat er extra bewijsmateriaal opgehaald kan worden. U kunt het bewijs door bijvoorbeeld een buurman laten afgeven of het bewijsmateriaal voor de kinderen in de brievenbus achterlaten. U kunt hier ook een buitenmoment van maken door de kinderen het bewijs bij iemand op te laten halen.

Het weerbericht afwachten

Bij het plaatsen van uw bestelling kunt u aangeven dat u het weer wenst af te wachten. Wij wachten dan met het versturen van het missiepakket. U kunt tevens aangeven dat u wel alvast de uitnodigingen wenst te ontvangen. Vijf werkdagen voor de datum van het kinderfeestje ontvangt u van ons een herinnering om uw keuze door te geven zodat wij het missiepakket kunnen versturen.

Verplaatsen kinderfeestje

Het is altijd mogelijk om uw kinderfeestje kosteloos te verplaatsen. Dit kan zelfs nog op de dag van het feestje doorgegeven worden. Er kan nu eenmaal iets onverwachts gebeuren.

Pauze houden

Tijdens de missie is het mogelijk een pauze te houden. Dit kan voor maximaal 30 minuten en dient vooraf aan ons te zijn doorgegeven. Wij houden hiermee namelijk rekening in de planning.

Verzending

Het missiedossier dat door de brievenbus is gedaan

Bestellingen die op werkdagen voor 13:00 uur worden ontvangen, worden dezelfde dag verwerkt en verzonden. Om er zeker van te zijn dat u de bestelling op tijd ontvangt, adviseren wij in ieder geval vijf werkdagen voor het geplande feestje de bestelling te plaatsen. Onze pakketten worden met track & trace verzonden naar Nederland en België. Wij brengen slechts de verzendkosten van PostNL in rekening.

Last-minute bestellen

Mocht u na 13:00 uur op een werkdag een last-minute bestelling wensen te plaatsen, neemt u dan even contact met ons op. Waarschijnlijk kunnen wij uw bestelling nog dezelfde dag verzenden.

Bestelprocedure kinderfeestje

U kunt een kinderfeestje bestellen door de gewenste missie via onze website te bestellen. Het is tevens mogelijk de bestelling telefonisch aan ons door te geven via 088-4080804 (regulier tarief).

Betaalmogelijkheden

U kunt uw bestelling betalen via iDeal, factuur of Paypal.

iDeal

U kunt uw bestelling betalen via iDeal. Deze betaalwijze is gratis. Uw bestelling wordt bij ontvangst op werkdagen voor 13:00 uur direct verwerkt en indien gewenst ook verzonden.

Factuur

U heeft ook de mogelijkheid te kiezen voor het betalen via factuur. Uw bestelling binnen Nederland wordt bij ontvangst op werkdagen voor 13:00 uur direct verwerkt en indien gewenst ook verzonden. De betaling dient uiterlijk 7 dagen voor de geplande missie te zijn voldaan. Voor klanten die bestellen vanuit België dient de betaling te zijn voldaan voor wij de bestelling kunnen versturen. U kunt ook via e-mail een betaalbewijs van uw bestelling naar ons sturen.

Paypal

U kunt de bestelling tevens via Paypal betalen. Voor deze betaalwijze wordt door Paypal aanvullende kosten in rekening gebracht. Om deze reden wordt 4% van het totaalbedrag bij u in rekening gebracht. Dit wordt automatisch verwerkt bij het verwerken van de betaling. Uw bestelling wordt bij ontvangst op werkdagen voor 13:00 uur direct verwerkt en indien gewenst ook verzonden.

Betaaltermijn

De betaling dient uiterlijk 7 dagen voor de geplande missie te zijn voldaan.

Betaalwijze wijzigen

Mocht u een vergissing hebben gemaakt bij het kiezen van de betaalwijze, kunt u de betaalwijze wijzigen door te klikken op uw ordernummer in uw orderbevestiging of te klikken op deze link. Hier krijgt u een overzicht van uw bestellingen en kunt u de betaalwijze wijzigen.

Prijzen kinderfeestjes

Missies voor 7 t/m 10 jaar
t/m 15 deelnemers € 99,50
t/m 20 deelnemers € 119,50
t/m 30/40 deelnemers € 139,50

Missies voor 10 t/m 13 jaar
t/m 15 deelnemers € 119,50
t/m 20 deelnemers € 139,50
t/m 30/40 deelnemers € 159,50